Pytankoo

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eljarko
~user

Klan: Nie mam

Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 16:45 Odpowiedz z cytatem

Czy mogę zrobić obraz płyty Quake Wars na dysku w celu zabezpieczenia płyty przed zniszczeniem bo już mi się trochę porysowała
~user

Klan: DEFAULT.Team

Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 17:20 Odpowiedz z cytatem

mozesz, mozesz nawet zgrac z netu i jak masz swoja plytkie oryginalna to niech ci naskocza
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
eljarko
~user

Klan: Nie mam

Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 17:45 Odpowiedz z cytatem

hehe thx : )
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Strona 1 z 1

Skocz do: