Wymienię QW na CoD4

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Devastat0r
~user

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 19:37 Odpowiedz z cytatem

Witam. Chciałbym się zamienić kluczami Quake Wars(który ja mam) na klucz do CoD4, ponieważ już w QW zakończyłem grę.. Istnieje możliwość wymiany z grami w pudełku. Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o kontakt GG: 7042818 lub mail: [email protected]

Nie wiem czy to dobry dział na taki temat.
~user

Klan: #onis
Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Wczoraj o 00:05 Odpowiedz z cytatem

idz do sklepu po COD 4 ?
_Amigo
~user

Klan: ~Violent~ @ MustBePro

Wysłany: Wczoraj o 06:08 Odpowiedz z cytatem

i zostaw im qw ;P

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Software & Hardware
Strona 1 z 1

Skocz do: