słabe mimo że WMM .. z czego to wiem to WMM sam wycina scenki.
a mogłeś coś swoje wymyśleć a nie wkleiles pelne intro z gry do Timeline i se leci .. procz dodania Muzyki nic nie ma nowego ..
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 20:51
Co nas obchodzi że jesteś ty modem.
ŻAL.PL to mi twojej wypowiedzi którą tutaj napisałem i za przeproszeniem "cioto" czytaj uważnie. Zrobiłem to dla tych "kretynie" którzy nie mają QW. I takie "sranie w banie" idź kolegom z podwórka opowiadać.
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 22:47
zajcev99 napisał:
Co nas obchodzi że jesteś ty modem.
ŻAL.PL to mi twojej wypowiedzi którą tutaj napisałem i za przeproszeniem "cioto" czytaj uważnie. Zrobiłem to dla tych "kretynie" którzy nie mają QW. I takie "sranie w banie" idź kolegom z podwórka opowiadać.
Intro qw jest dodane tyle razy na youtube, że nie sposób tego policzyć.
Intro qw jest dodane tyle razy na youtube, że nie sposób tego policzyć.
Ale on to zrobil dla tych ktorzy nie maja QW dodal super muzyke i swietne napisy tylko po co takie zmiany ? chcial pokzac jak wyglada intro z QW no fajnie dzieki ale po co w nim cos zmieniales ?
Nie jestem modem tylko zwykłym konsumentem Twojego szajsu. Takich ludzi jak ja jest na świecie 6 miliardów. Ja wiem że codzienny świat karmi się tandetą ale trzymajmy jakiś poziom przynajmniej na qw.pl () i błagam Cie jak robisz coś takiego to sie trochę postaraj.
Co do Twojej wypowiedzi to rozumiem może jeden zwrot , grats.
I tak mnie nie urazisz bo to co piszesz to nawet bliskie obrażenia nie jest
EOT jak dla mnie. GL Z produkcją obrabianych intr do gier.
A swoją drogą gratuluje reklamy na innych forach. Moge sie troche pośmiać po kiepskim dniu