Problem z tworzeniem konta

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
damiandf
~user

Wysłany: Nie Mar 09, 2008 21:29 Odpowiedz z cytatem

Witam
Jestem nowym użytkownikiem forum.
Dziś zakupiłem pełną wersje Enemy Territory: QUAKE Wars i nie mogę utworzyć konta by móc grać przez internet
Kiedy już zrobię wszystko, czyli wpisze nick, hasło, kod seryjny i klikam na zakończ pojawia mi się okno z napisem ,,nieznany błąd".
Wcześniej miałem demo i mogłem bez problemu zagrać przez internet.
Proszę o pomoc, bo bardzo chciałbym zagrać przez internet.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
K!ll!ng_Joke
~user

Dołączył: 06 Lip 2007 Klan: #authentic.qw #joke.pl #Authentic-Gaming #Team-Poland.qw

Wysłany: Nie Mar 09, 2008 21:32 Odpowiedz z cytatem

Czy zaktualizowales gre ?
~user

Wysłany: Nie Mar 09, 2008 21:44 Odpowiedz z cytatem

Jeżeli w tym jest problem to przepraszam że nie zrobiłem tego wcześniej i napisałem nowy temat.
Na samym początku chciałem to zrobić ale trwało to bardzo długo i anulowałem, bo chciałem już grać.
Na noc zostawię włączony komputer żeby się aktualizowało i jutro napisze czy pomogło.
Powrót do góry
pandaboy
~user

Wysłany: Nie Mar 09, 2008 22:39 Odpowiedz z cytatem

Zassaj aktualizację ręcznie, z oficjalnej strony ;]
Ok. 400mb.
damiandf
~user

Wysłany: Pon Mar 10, 2008 07:46 Odpowiedz z cytatem

Wielkie dzięki za pomoc. Już wszystko działa
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: