Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Stinger ~user

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 18:33 |
|
|
Sprint przy przeładowywaniu moze i tak, ale przy stafowaniu? Bez szans na jakiekolwiek sensowne i zamierzone celowanie w duelach, a przy tych hitboxach to bedzie jeszcze wieksze lotto niz w duzym lotku (mysle ze wystarczy takie jakie jest teraz) A jezeli chodzi o ET-style spread to pewnie nie bedzie grany wogole, a pojawil sie tylko jako opcja (chodziaz do map 1on1 bedzie sie nadawal)
|
|
Powrót do góry |
|
 |
K!ll!ng_Joke $Redaktor

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 18:40 |
|
|
Stinger napisał: |
A jezeli chodzi o ET-style spread to pewnie nie bedzie grany wogole, a pojawil sie tylko jako opcja (chodziaz do map 1on1 bedzie sie nadawal)  |
Mi sie wydje, ze do 4v4 tez by nie zawadzil
|
 |
Vitez ~user

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 18:59 |
|
|
Dobrze mi się wydaje że nadal nie ma lockowania speca do teamu (specteamlock) ?
|
 |
Stinger ~user

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 19:00 |
|
|
Vitez napisał: |
Dobrze mi się wydaje że nadal nie ma lockowania speca do teamu (specteamlock) ? |
Nie ma Jest tylko lockteam
Cytat: |
Mi sie wydje, ze do 4v4 tez by nie zawadzil |
Obczaj jak sie strzela ze snajpy bez zblizenia Jezeli only smg to mozna grac, ale i tak uwazam ze ten ktory jest teraz jest juz ok.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pawkonis ~banned

Dołączył: 09 Gru 2007 Skąd: Kielce Klan: #onis.et Ostrzeżenia: 5
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Vitez ~user

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 20:49 |
|
|
Stinger napisał: |
Vitez napisał: |
Dobrze mi się wydaje że nadal nie ma lockowania speca do teamu (specteamlock) ? |
Nie ma Jest tylko lockteam
|
Bo powiem szczerze że głównie na to czekam od strony CB patrząc by bezstresowo wprowadzić 'community ruleset' . Po co kilka razy zmieniać zasady dopisując w połowie sezonu (że o bałaganie w ladderach nie wspomnę) nagle możliwość specowania. Jak to będzie to po 1 specu na team i w końcu zasady jasne...
Niestety twórcy promoda skupiają się tylko na grywalności na razie, a 'firmy' takie jak CB, ESL itp chcą również by rozgrywka była medialno-broadcastowalna a tu obsługa speców i ich uprawnień jest ważna.
|
 |
_KaszpiR_ $Redaktor

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 22:34 |
|
|
przetestowalismy fast sprint, polega na tym ze dziala jedynie na moemnt przeladowywania - normalnie jak sie robi sprint niezaleznie w ktora strone to bron sie opuszcza, jak ktos strzela to automatycznie zwalnia bieg
za to fast sprint daje to ze na ulamek sekundy zwalniamy aby zaczac przeladowywac i mozemy dalej sprintowac pdoczas animacji reloadu ( a nie jak normalnie , ze sie nie da sprintowac)
i tylko tyle, reszta w sprincie bez zmian (przynajmniej nie zauwazylem)
|
 |
|