problem z siecia

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bari
~user

Klan: QW

Wysłany: Pon Lut 11, 2008 20:12 Odpowiedz z cytatem

witam
mam takie pytanie - jak grac przez siec ? bo zalozylem konto w grze, wchodze tam w siec, szukam servery, gram....ale - po 1 kazdy ma ping 0 tylko ja tam mam jakis, po 2 jak wchodze w strone ze statystykami to mam ja pusta, zero kili. nic

wie ktos moze w czym jest problem ?
~user

Wysłany: Pon Lut 11, 2008 20:38 Odpowiedz z cytatem

Grasz na serwerach nierankingowych z botami?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bari
~user

Wysłany: Pon Lut 11, 2008 21:04 Odpowiedz z cytatem

tak, chyba tak - jak odroznic rankingowe od nierangingowych ?
~user

Wysłany: Pon Lut 11, 2008 21:16 Odpowiedz z cytatem

Zamiast zadawac glupie pytania, włącz grę, zaloguj sie, popatrz uwaznie na przegladarke serwerów, ponajezdzaj sobie myszka na rozne ikonki, poczytaj podpowiedzi, ktore sie wyswietlaja, ponaciskaj rozne przyciski takie jak np. FILTRY i ...... wszystko Ci sie nagle wyda banalne i nie bedziesz musial sie wysilac i pisac na forum takich pytan
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bari
~user

Wysłany: Pon Lut 11, 2008 21:28 Odpowiedz z cytatem

no dalem sobie rade dzieki
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Strona 1 z 1

Skocz do: