Nabijanie rang - wyjaśnienie.
Idź do strony «  1, 2, 3

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Matmak1
~user

Klan: Rogue Squadron

Wysłany: Sro Lis 07, 2007 17:21 Odpowiedz z cytatem

Vitez napisał:

O i o tym też chciałem napisać... ciekawe kiedy zacznie się taka "jazda" na serwerach że jakaś początkująca lamka byle nabić sobie statsy stanie ci za plecami (nie zauważysz) i gdy zbliżać się będziesz do zaliczenia objecta po prostu cię ubije i dokończy.
Jakoś do tej pory nie zauważyłem by "file a complaint for teamkill" cokolwiek dawało .

Już się w czasach 1 Bety coś takiego zaczęło. Poza tym f1 po teamdeadzie nic nie daje. Ale po kilkunastu razach dostaje się kopa , więc na dłuzszą metę toto nie jest opłacalne.
~user

Wysłany: Sro Lis 07, 2007 20:41 Odpowiedz z cytatem

Ja miałem sytuację...hm...konstruuję objectiva, stoi koło mnie koleś z teamu i nic nie robi, jak już kończyłem, koleś zaczął też budować, wbił się w ostatniej chwili i pojawił się napis, że to on wykonał objectiva.

Przynajmniej wydaje mi się, że tak było

hm...chyba straciłem formę
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Inermis
~user

Wysłany: Czw Lis 08, 2007 12:59 Odpowiedz z cytatem

bandyta napisał:
Ja miałem sytuację...hm...konstruuję objectiva, stoi koło mnie koleś z teamu i nic nie robi, jak już kończyłem, koleś zaczął też budować, wbił się w ostatniej chwili i pojawił się napis, że to on wykonał objectiva.

Przynajmniej wydaje mi się, że tak było

My mieliśmy lepiej na demie
Gramy sobie na Valley, kumpel wybudował most, ja właśnie wyjeżdzam na Husky z bazy, a na środku ekrany: Inermis build the bridge!
~user

Wysłany: Pon Lis 12, 2007 09:48 Odpowiedz z cytatem

kurde kto za co jakie xp... a ja to uwazam ze druzyna ktora przegrywa wogole powinna nie dostawac XP, to by zmobilizowalo XP-leecherow do grania z glowa... moze... a moze nie.

Who cares kto zhakowal czy kto wysadzil.. wazne jest, ze druzyna wygrala.

Pozdrowionka
T.
~user

Wysłany: Pon Lis 12, 2007 12:22 Odpowiedz z cytatem

No wlasnie .. wygranie mapy na ffa jest najwazniejsze i nic poza tym nie powinno sie liczyc !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
LaM
~user

Wysłany: Pon Lis 12, 2007 12:50 Odpowiedz z cytatem

Thoro napisał:
No wlasnie .. wygranie mapy na ffa jest najwazniejsze i nic poza tym nie powinno sie liczyc !

NO BA
raz3r
~user

Wysłany: Pon Lis 12, 2007 16:04 Odpowiedz z cytatem

na ffa to sie raczej bawi większość i zżera xp

#etqwpl #kmh.pl #raz3r #1shot.pl
Powrót do góry
vaneck
~user

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 20:58 Odpowiedz z cytatem

Pytanie mam względem statystyk i awansów. Do zrobienia Small Arms Shield brakuje mi jednego paska. Mianowicie trzeba zdobyć 200 xpeków "WITH ASSAULT RIFLE AND GRENADE LAUNCHER OR RAIL CHUCKER AND GRENADE LAUNCHER". Jako że gram po stronie ufoków bardzo chciałbym się dowiedzieć co to jest RAIL CHUCKER AND GRENADE LAUNCHER? Nigdzie nie mogę znaleść.
Powrót do góry
varfare
$Redaktor

Klan: team enclave

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 21:48 Odpowiedz z cytatem

rail chucker z tego co pamietam to plasma launcher
~user

Klan: [LP5|KmH]

Wysłany: Wczoraj o 10:42 Odpowiedz z cytatem

grenade launcher to granatnik Einsteinie a plasma launcher to wyrzutnia plazmy :S

Powrót do góry
Lambert.exe
~user

Klan: Nikt mnie nie kocha. -.-

Wysłany: Wczoraj o 14:00 Odpowiedz z cytatem

W statsach Grenade Launcher to AR z granatnikiem a Rail Chucker to Lacerator z Plasma Launcher.
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay Idź do strony «  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: