Razer Deathadder vs Razer Diamondback 3G vs Razer Cooperhead
Idź do strony «  1, 2, 3

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Matthew
~user

Wysłany: Pon Lut 04, 2008 18:27 Odpowiedz z cytatem

Klim3k napisał:
Raczej napewno wybiorę Deatchaddera. Ale odpowiedzcie mi na 3 pytanie jesli mozecie:

1. Koles na forum napisał że kupił Deatchaddera i nie działa mu bo ma zły procesor (ASUS) a nigdzie nie moze znaleźć sterów nowych do asusa. Czy ja tez bede musiał szukac jakichs nowych sterów??? <lol>

Ooo... ASUS produkuje procesory? Dobrze wiedzieć.

Nie chodziło o procesory tylko o płyty główne. Na stronie razera jest update sterów i firmware do tego. Więc nie powinno być problemów. Chociaż ja mam płytę ASUSa i nawet przed zmianą sterów i firmware nie widziałem problemów.

Klim3k napisał:
2. Podobno jest bardzo duzy problem z zainstalowaniem nowych sterow do Dhaddera. A moze nie trzeba ich wogóle instalowac. Zmieniają one cos istotnego???

Poprawiają kompatybilność z płytami ASUSa. Ale żadnych problemów z instalacją nie zauważyłem.

Klim3k napisał:
3. Parę osób na forum napisało ze czasami mysz sie zacina i sama zmienia ustawienia klawiszy, że raz pod jednym przyciskiem jest strzał a raz pod innym. <lol2>

To było jak wypuścili dobiero DA. Obecnie problem nie występuje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Klim3k
~user

Wysłany: Pon Lut 04, 2008 19:51 Odpowiedz z cytatem

A jeżeli mam płytę główną ABITA to znaczy ze nie musze instalowac tych sterów ???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Matthew
~user

Wysłany: Pon Lut 04, 2008 20:45 Odpowiedz z cytatem

Klim3k napisał:
A jeżeli mam płytę główną ABITA to znaczy ze nie musze instalowac tych sterów ???

Nawet jak masz ASUSa to nie musisz. Traktujesz instalację sterów jak karę za to że kupiłeś myszkę... ;/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Klim3k
~user

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 06:54 Odpowiedz z cytatem

Ok, dzięki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW Idź do strony «  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: