Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Matthew ~user

|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 18:27 |
|
|
Klim3k napisał: |
Raczej napewno wybiorę Deatchaddera. Ale odpowiedzcie mi na 3 pytanie jesli mozecie:
1. Koles na forum napisał że kupił Deatchaddera i nie działa mu bo ma zły procesor (ASUS) a nigdzie nie moze znaleźć sterów nowych do asusa. Czy ja tez bede musiał szukac jakichs nowych sterów??? <lol> |
Ooo... ASUS produkuje procesory? Dobrze wiedzieć.
Nie chodziło o procesory tylko o płyty główne. Na stronie razera jest update sterów i firmware do tego. Więc nie powinno być problemów. Chociaż ja mam płytę ASUSa i nawet przed zmianą sterów i firmware nie widziałem problemów.
2. Podobno jest bardzo duzy problem z zainstalowaniem nowych sterow do Dhaddera. A moze nie trzeba ich wogóle instalowac. Zmieniają one cos istotnego??? |
Poprawiają kompatybilność z płytami ASUSa. Ale żadnych problemów z instalacją nie zauważyłem.
3. Parę osób na forum napisało ze czasami mysz sie zacina i sama zmienia ustawienia klawiszy, że raz pod jednym przyciskiem jest strzał a raz pod innym. <lol2> |
To było jak wypuścili dobiero DA. Obecnie problem nie występuje.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Klim3k ~user
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 19:51 |
|
|
A jeżeli mam płytę główną ABITA to znaczy ze nie musze instalowac tych sterów ???
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Matthew ~user

|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 20:45 |
|
|
A jeżeli mam płytę główną ABITA to znaczy ze nie musze instalowac tych sterów ???  |
Nawet jak masz ASUSa to nie musisz. Traktujesz instalację sterów jak karę za to że kupiłeś myszkę... ;/
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Klim3k ~user
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 06:54 |
|
|
Ok, dzięki
|