Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Stinger ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Empik ~user
|
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 09:45 |
|
|
Jestem zainteresowany tym serwem http://www.shooters.pl/ tzn na tej stronie tylko nie bardzo rozumiem jednma rzecz .Czyli co ka zapłace i mam rankingowy serw czy nie???i oni mi go zakładaja czy tez ja sam musze sobie dac rade? Sorry za głiupie p[utanie ale akurat nie jestem w tym temacie noobem bo troche sie znam /Ale regolamom mało przejzysty jest
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Stinger ~user

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 13:24 |
|
|
Nikt Ci nie postawi serwera rankingowego - mozesz zapomniec. Masz zwykly serwer nierankingowy - stawiaja Ci go ludzie z tej firmy, daja Ci haslo na rcona, dostep do ftp i tyle. Mozesz sobie nim adminowac, wgrywac nowe mapki, configi, mody i inne bajery. I to tyle w temacie
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Empik ~user
|
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 19:12 |
|
|
Acha rozumiem -ale jak by nie było spoko mozna na takim treningi robic i bedzie git.No nic napisze do nich i zobaczymy jak to bedzie./Dzieki za udzielona pomoc
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*Gibon* ~user
|
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 19:52 |
|
|
można kupować serwery rankingowe ale trzeba znaleść kolesi którzy ci go założą nie wiem czy akurat shooters.pl daje rakingowe zobacz też na gamesnet.pl
|
 |
Empik ~user
|
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 20:28 |
|
|
OKi dzieki .Napisałem i jednym i drugim maile .Zobaczymy co odpowiedza.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
K!ll!ng_Joke $Redaktor

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:47 |
|
|
*Gibon* napisał: |
można kupować serwery rankingowe ale trzeba znaleść kolesi którzy ci go założą nie wiem czy akurat shooters.pl daje rakingowe zobacz też na gamesnet.pl |
tylko shuters ma rankingowe i raczej ich nie wynajmuje. Tylko oni maja podpisana umowe z Cenega.
|
 |
Stinger ~user

|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 00:17 |
|
|
No tak tylko po jakiego ch.... kupowac serwer rankingowy jak chce sie tam robic treny/grac pcw ?! Przeciez serw rankingowy tak samo jak nierankingowy publiczny nie może byc zahaslowany.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
K!ll!ng_Joke $Redaktor

|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 01:34 |
|
|
Stinger napisał: |
No tak tylko po jakiego ch.... kupowac serwer rankingowy jak chce sie tam robic treny/grac pcw ?! Przeciez serw rankingowy tak samo jak nierankingowy publiczny nie może byc zahaslowany. |
To juz jakas wyzsza szkola jazdy.. Nie staraj sie nawet zrozumiec
|
 |
|