Moje zdanie o QW:ET - Od NOOBA dla PRO
Idź do strony «  1, 2, 3, 4, 5, 6

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Stinger
~user

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 01:48 Odpowiedz z cytatem

No serwer oczywscie prywatny zahaslowany 12-14 slotow A firm hostujacych serwery jest kilka np.
https://www.gamer-network.net/
http://www.shooters.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Empik
~user

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 09:45 Odpowiedz z cytatem

Jestem zainteresowany tym serwem http://www.shooters.pl/ tzn na tej stronie tylko nie bardzo rozumiem jednma rzecz .Czyli co ka zapłace i mam rankingowy serw czy nie???i oni mi go zakładaja czy tez ja sam musze sobie dac rade? Sorry za głiupie p[utanie ale akurat nie jestem w tym temacie noobem bo troche sie znam /Ale regolamom mało przejzysty jest
Powrót do góry
Stinger
~user

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 13:24 Odpowiedz z cytatem

Nikt Ci nie postawi serwera rankingowego - mozesz zapomniec. Masz zwykly serwer nierankingowy - stawiaja Ci go ludzie z tej firmy, daja Ci haslo na rcona, dostep do ftp i tyle. Mozesz sobie nim adminowac, wgrywac nowe mapki, configi, mody i inne bajery. I to tyle w temacie
Powrót do góry
Empik
~user

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 19:12 Odpowiedz z cytatem

Acha rozumiem -ale jak by nie było spoko mozna na takim treningi robic i bedzie git.No nic napisze do nich i zobaczymy jak to bedzie./Dzieki za udzielona pomoc
Powrót do góry
*Gibon*
~user

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 19:52 Odpowiedz z cytatem

można kupować serwery rankingowe ale trzeba znaleść kolesi którzy ci go założą nie wiem czy akurat shooters.pl daje rakingowe zobacz też na gamesnet.pl
~user

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 20:28 Odpowiedz z cytatem

OKi dzieki .Napisałem i jednym i drugim maile .Zobaczymy co odpowiedza.
Powrót do góry
K!ll!ng_Joke
$Redaktor

Wysłany: Nie Lut 03, 2008 22:47 Odpowiedz z cytatem

*Gibon* napisał:
można kupować serwery rankingowe ale trzeba znaleść kolesi którzy ci go założą nie wiem czy akurat shooters.pl daje rakingowe zobacz też na gamesnet.pl

tylko shuters ma rankingowe i raczej ich nie wynajmuje. Tylko oni maja podpisana umowe z Cenega.
~user

Wysłany: Pon Lut 04, 2008 00:17 Odpowiedz z cytatem

No tak tylko po jakiego ch.... kupowac serwer rankingowy jak chce sie tam robic treny/grac pcw ?! Przeciez serw rankingowy tak samo jak nierankingowy publiczny nie może byc zahaslowany.
Powrót do góry
K!ll!ng_Joke
$Redaktor

Wysłany: Pon Lut 04, 2008 01:34 Odpowiedz z cytatem

Stinger napisał:
No tak tylko po jakiego ch.... kupowac serwer rankingowy jak chce sie tam robic treny/grac pcw ?! Przeciez serw rankingowy tak samo jak nierankingowy publiczny nie może byc zahaslowany.

To juz jakas wyzsza szkola jazdy.. Nie staraj sie nawet zrozumiec
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW Idź do strony «  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Skocz do: