GG for admins kasujcie wiecej komentarzy
Idź do strony «  1, 2, 3, 4

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Uwagi do obsługi serwisu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Xavier
~user

Klan: [1stCav]

Wysłany: Dzisiaj o 02:57 Odpowiedz z cytatem

Moja osobista opinia dotycząca całego zdarzenia

Osoba podkreślająca czyjs wiek i poprzez to wywyższająca się jest żałosna. Wiek o niczym nie świadczy i mam nadzieję że z czasem się o tym przekonacie. Ten serwis jest publiczny/ darmowy i odwiedzam go bo lubie, o mam taką ochotę - akcepruje jeo zasady. Jezeli ktoś ma inne zdanie to po co tutaj przychodzi - masz lepsze pomysły - załóż swój serwis i stań się konkurentem - pokaż na co cię stać a nie krytykuj.

Zielarz dostał prawidłowo bana i moim zdaniem tak powinno zostać. Ile można czytać takich idiotycznych postów ... dostał warna / potem kolejnego - aż w końcu - przykro mi kolego, ja płakać przez to nie bedę.
CIesze się że pozostali spokornieli. Jak widać stare średniowieczne metody są najlepsze - ukarać publicznie i od razu spokój

Pozdrawiam -
PS. Admini - robicie dobrą robotę - i tak zaskakujecie mnie że macie ochotę poświęcać swój wolny czas - Mi by się nie chciało
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Uwagi do obsługi serwisu Idź do strony «  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: