Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cypiate ~user

|
|
Powrót do góry |
|
 |
raz3r ~user

|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 11:44 |
|
|
No tak też to wczoraj przeczytałem. Wydanie nowej wersji demka może przyczynić się do dużej ilości zakupu FULL
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fahrenheit ~user

|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 21:45 |
|
|
To teraz już wiem czemu mi multi nie działa.
Ale w każdym razie pełniak juz do mnie idzie, więc mam nadzieję, że patch będzie na serwerach równo z listonoszem w drzwiach.
Cytat: |
Mam do sprzedania angielska wersje qw za łączny koszt 100zł (85zł +15 za przesyłke).Wysyłam za pobraniem.
Moje gg :4001214 |
Trochę drogo, bo za niewiele mniej można dostać kolekcjonerkę w folii (już z wysyłką).
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bronix ~user
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 23:47 |
|
|
*Gibon* napisał: |
ja w przyszłym tygodniu kupuje QW róbcie wszystko aby scena ta się rozwijała a nie piszecie na forum że się rozpada wszystko już zwątpiłem ale grając w demo jednak ta gra coś w sobie ma  |
hehehehe ale sie ubawiłem: ta gra cos w sobie ma: a co ??????? chyba tylko grafike w miare bo reszta to porażka totalna , wojaki to jak kangury skaczą system walki jest tak zbalansowany że ze snajperki można smigłowiec strącić ,koleś z 200m trafia cie w głowe z lekkiego karabinku maszynowego ,CO TO MA BYC!!!!!! tankiem manewrujesz jak by to skuter był a nie maszyna ciężka ludzie ja tą gre kupiłem 5 dni temu ,a to nie moja pierwsza sieciówka i żałuje wydanej kasy .Tu wszystko jest dziełem przypadku a juz napewno strzelanie celne do wroga ,szczególnie na małym i średnim dystansie .ZERO REALIZMU I FIZYKI. to wygląda jak wyścig szczurów a nie strzelanka .Podsumowując mam do sprzedania nową QW z 5-cio dniowym przebiegiem za jedyne 50zl. i wracam do BF!!!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bloody Chris ~user

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 06:13 |
|
|
w czesci sie zgadzam z toba, ale idz umrzyj.
Powrót do góry |
|
 |
bronix ~user
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 10:38 |
|
|
Bloody Chris napisał: |
w czesci sie zgadzam z toba, ale idz umrzyj. |
taaaaaaaaaa ,masz racje zobaczyc QW i umrzeć ,Z ROZPACZY ,ze takie badziewie sie kupiło
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mad ~user

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 11:42 |
|
|
Nie wiem jaki jest cel tych co ciągle tu piszą, że scena umrze itp... Aż tak was boli wydanie kasy na oryginał? Było demko więc najpierw było je przetestować. Zastanowić sie czego się wymaga od gry itp.
Teraz tylko marudzicie i zgrywacie z siebie wielkich proroków. Jak nie gracie w tą grę to nie wasz interes co się dzieje na scenie
W COD 4 na pewno grać nie będę. Pewnie też kiedyś przestane grać w ET:QW, np. gdy wyjdzie RTCW 2
|
 |
navaho ~user
Dołączył: 17 Gru 2007 Skąd: Jastrzebie Klan: #onis Ostrzeżenia: 4
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 13:00 |
|
|
jak wyjdzie to RTCW 2
moze macie jakies info co do tej giery ?
Powrót do góry |
|
 |
Mad ~user

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 13:17 |
|
|
Nie ma o niej informacji Ale żyje nadzieją
|
 |
_GaZ_ ~user

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 15:15 |
|
|
Zanim wyjdzie RTCW2 to my już stare będziemy. Przecież jeszcze Rage od ID ma wyjść, a na razie o grze na nowym silniczku carmacka prawie nic nie wiemy.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|