zakup QW
Idź do strony «  1, 2, 3 ... 16, 17, 18

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cypiate
~user

Wysłany: Pią Sty 11, 2008 02:28 Odpowiedz z cytatem

Rozwinie sie jeszcze rozwinie widze ze SD nie traci czasu na marne i wyda nowe demko i inne bajery http://community.enemyterritor(...)q=node/218
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
raz3r
~user

Wysłany: Pią Sty 11, 2008 11:44 Odpowiedz z cytatem

No tak też to wczoraj przeczytałem. Wydanie nowej wersji demka może przyczynić się do dużej ilości zakupu FULL
Powrót do góry
fahrenheit
~user

Wysłany: Pią Sty 11, 2008 21:45 Odpowiedz z cytatem

To teraz już wiem czemu mi multi nie działa.
Ale w każdym razie pełniak juz do mnie idzie, więc mam nadzieję, że patch będzie na serwerach równo z listonoszem w drzwiach.

Cytat:
Mam do sprzedania angielska wersje qw za łączny koszt 100zł (85zł +15 za przesyłke).Wysyłam za pobraniem.

Moje gg :4001214

Trochę drogo, bo za niewiele mniej można dostać kolekcjonerkę w folii (już z wysyłką).
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
bronix
~user

Wysłany: Pon Sty 28, 2008 23:47 Odpowiedz z cytatem

*Gibon* napisał:
ja w przyszłym tygodniu kupuje QW róbcie wszystko aby scena ta się rozwijała a nie piszecie na forum że się rozpada wszystko już zwątpiłem ale grając w demo jednak ta gra coś w sobie ma

hehehehe ale sie ubawiłem: ta gra cos w sobie ma: a co ??????? chyba tylko grafike w miare bo reszta to porażka totalna , wojaki to jak kangury skaczą system walki jest tak zbalansowany że ze snajperki można smigłowiec strącić ,koleś z 200m trafia cie w głowe z lekkiego karabinku maszynowego ,CO TO MA BYC!!!!!! tankiem manewrujesz jak by to skuter był a nie maszyna ciężka ludzie ja tą gre kupiłem 5 dni temu ,a to nie moja pierwsza sieciówka i żałuje wydanej kasy .Tu wszystko jest dziełem przypadku a juz napewno strzelanie celne do wroga ,szczególnie na małym i średnim dystansie .ZERO REALIZMU I FIZYKI. to wygląda jak wyścig szczurów a nie strzelanka .Podsumowując mam do sprzedania nową QW z 5-cio dniowym przebiegiem za jedyne 50zl. i wracam do BF!!!
Powrót do góry
Bloody Chris
~user

Wysłany: Wto Sty 29, 2008 06:13 Odpowiedz z cytatem

w czesci sie zgadzam z toba, ale idz umrzyj.
bronix
~user

Wysłany: Wto Sty 29, 2008 10:38 Odpowiedz z cytatem

Bloody Chris napisał:
w czesci sie zgadzam z toba, ale idz umrzyj.

taaaaaaaaaa ,masz racje zobaczyc QW i umrzeć ,Z ROZPACZY ,ze takie badziewie sie kupiło
Powrót do góry
Mad
~user

Klan: [KmH]Clan

Wysłany: Wto Sty 29, 2008 11:42 Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jaki jest cel tych co ciągle tu piszą, że scena umrze itp... Aż tak was boli wydanie kasy na oryginał? Było demko więc najpierw było je przetestować. Zastanowić sie czego się wymaga od gry itp.

Teraz tylko marudzicie i zgrywacie z siebie wielkich proroków. Jak nie gracie w tą grę to nie wasz interes co się dzieje na scenie

W COD 4 na pewno grać nie będę. Pewnie też kiedyś przestane grać w ET:QW, np. gdy wyjdzie RTCW 2

[KmH]REKRUTACJA www.kmh-clan.com

Powrót do góry
navaho
~user

Klan: #onis
Ostrzeżenia: 4

Wysłany: Wto Sty 29, 2008 13:00 Odpowiedz z cytatem

jak wyjdzie to RTCW 2
moze macie jakies info co do tej giery ?
Mad
~user

Klan: [KmH]Clan

Wysłany: Wto Sty 29, 2008 13:17 Odpowiedz z cytatem

Nie ma o niej informacji Ale żyje nadzieją

[KmH]REKRUTACJA www.kmh-clan.com

Powrót do góry
_GaZ_
~user

Wysłany: Wto Sty 29, 2008 15:15 Odpowiedz z cytatem

Zanim wyjdzie RTCW2 to my już stare będziemy. Przecież jeszcze Rage od ID ma wyjść, a na razie o grze na nowym silniczku carmacka prawie nic nie wiemy.
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW Idź do strony «  1, 2, 3 ... 16, 17, 18
Strona 18 z 18

Skocz do: