wkurzajace ramki

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Liq
~user

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 14:39 Odpowiedz z cytatem

jak wylaczyc te ramki na gorze co pokazuja ze pobiles swoj dotychczasowy rekord etc. te co weszly z nowym patchem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Lambert.exe
~user

Klan: Nikt mnie nie kocha. -.-

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 19:21 Odpowiedz z cytatem

W opcjach HUDa masz tam gdzieś 'Personal Best Opacity'. Suwak max na lewo i załatwione.
~user

Klan: NoName

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 17:43 Odpowiedz z cytatem

Ja już tak zrobiłem i dalej nie pomogło Chyba jestem zmuszony dalej sie z tym męczyć . Albo coś sie zrobi
~user

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 18:19 Odpowiedz z cytatem

prawde mowiac to tez mam z tym problem.... mam pasek na niewidoczny juz ustawiony a i tak dalej jest... moze gdzie w cfg mozna to wylaczyc, trzeba troche poszukac
Powrót do góry
_KaszpiR_
~user

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 20:15 Odpowiedz z cytatem

<_KaszpiR_ > i try to hide it out - the bar is max on left so it should be invisible, although it shows ....
<jRAD@> there's a bug with that currently _KaszpiR_
<_KaszpiR_> ok

i wszystko jasne. nie da sie
~user

Klan: NoName

Wysłany: Wto Sty 22, 2008 22:14 Odpowiedz z cytatem

Czyli nie da się wyłaczyć bo jest bug a normalnie będzie się dało?

Kolejna genialna rzecz po patchu 1.4 Normalnie ręce opadają. Teraz 5 miesięcy będziemy czekać na patcha 1.41/1.5 żeby poprawili bugi po patchu 1.4. Patch poprawiający patcha. Grats SD!
~user

Wysłany: Wczoraj o 13:29 Odpowiedz z cytatem

w wielu grach patch poprawia patcha
~user

Dołączył: 06 Lip 2007 Klan: #C4.clan #joke.pl #Authentic-Gaming #Team-Poland.qw

Wysłany: Wczoraj o 13:35 Odpowiedz z cytatem

Ale w niewielu grach ludzie są raczej niezadowoleni z patcha, nad ktorym ktos pracowal pare miechow.. Ankieta mowi jasno jak patch jest postrzegany..
~user

Ostrzeżenia: 1

Wysłany: Wczoraj o 13:44 Odpowiedz z cytatem

Ale ludzie zachowują się tak jakby tylko im ten path zaszkodził, a wszsystkim innym polepszył grę i byłby bardzo nie fair (to dobrze więc ), bo kiedyś to z łatwością mogłem zabić noobka, a jak mnie pr0 zabijał to pisałem, że aim jest zj$3%$ bo każdy głupi może zabijać jak aim jest taki, pogorszyli aima to teraz nie ma ani zabijania nobków a pr0 mnie dalej biją...
Co nie zmienia faktu, że zajeli się teraz pierdołami, mam nadzieje, że to z tego powodu, że to co ważne znajdzie się w odpowiednim modzie, a path został wydany, bo niech public będzie dla publicowców. Chociaż wątpię
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Gameplay
Strona 1 z 1

Skocz do: