na salvage to nie jest MCD ;] o ile sie orientuje to mcd to skrót od mobline centrum dowodzenia.... a to o czym ty mówisz jest zwykłą bazą GDF-u i za cholere nie da sie tym ruszyc ;] ale to tak btw.... aha i co do tego snajpera w tej dziurze to nie jest łatwo cie tam tak zdją jak nim potrafisz grac, bo żeby dosta nadem strogg musi podejsc pod sama sciane inaczej nade poleci spory kawalek za ciebie i nic ci nie zrobi, a jak potrafisz strzelac to napewno nie dojdzie do tej sciany...
MCD jest tyle że już rozstawione. I chodziło mi tu o miejsce gdzie ono stoi i jest respawn.
Codec napisał:
a po co o tym pisać?-nie szkoda wam gry?zdradzac swoje secrety itp?
Czy to takie sekrety? Poza tym nie powinno się wygrywać trick'ami (choć można ) ale strzelaniem do przeciwników. Bo co z tego że znasz całą mapę na wylot skoro nie masz żadnych tricków na pozostałe dwie i w końcu przegrywasz mecz? Poza tym gra staje się ciekawsza kiedy się słyszy świst przelatującego pocisku koło głowy.
MCD jest tyle że już rozstawione. I chodziło mi tu o miejsce gdzie ono stoi i jest respawn.
hmmmm..... gdzie ???
MCD = baza gdf ?? chyba raczej nie.... a to o czym mowisz i sie upierasz że to mcd to jest właśnie baza gdf-u, no chyba że umkneło mi te mcd podczas gry na salvage
Cytat:
mozna wygrac mape nie strzelajac
ale dopiero jak naprawisz laser, a do tej pory troche chyba jednak postrzelasz, no chyba że masz swoją tajemnice jak dojśc do ostatniego obj
hmmmm..... gdzie ???
MCD = baza gdf ?? chyba raczej nie.... a to o czym mowisz i sie upierasz że to mcd to jest właśnie baza gdf-u, no chyba że umkneło mi te mcd podczas gry na salvage
Hmmm... w sumie jak tak się bliżej przyjrzeć to masz rację... Sorry za błąd "