Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Abes ~user

|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 19:29 |
|
|
Cytat: |
Kilka dni temu światło dzienne ujrzały nowy patch oraz SDK do Enemy Territory: Quake Wars. Ponieważ w grze, która notowała ostatnio spory odpływ zirytowanych graczy, po nowym uaktualnieniu zaszły pewne zmiany, zdecydowano się wypuścić nowe demo.
Rozgrywka w wersji 2.0 dema ET: Quake Wars toczy sie na tej samej mapie co w pierwszej jego edycji, dodany został natomiast tryb treningu. Pierwsze demo nie jest już wspierane przez wydawcę gry, i radzi się usunąć je z dysku przed instalacją nowego. Pobrać je możecie korzystając z linka poniżej. Plik instalacyjny waży niespełna 750 megabajtów.
Źródło eSports.pl |
Lista linków do pobrania: http://community.enemyterritor(...)q=node/225
Demo ma ~ 744 MB
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krasnal ~user
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 20:16 |
|
|
Heh, ciekawe jaki to przyniesie efekt.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Fatal4st ~user

Dołączył: 19 Sty 2008 Skąd: Bydgoszcz Klan: Nie mam zamiaru ( naraźie )
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 20:56 |
|
|
założe się ze bedzie tak samo jak w patchu 1.4 tyle że będzie jedna mapa i poblkowane dodatkowe żeczy po przez xp. Według mnie demo powinno mieć mniejsze ograniczenia aby zachęciło gracza do pełnej wersji gry, bo ci taki ktos powie a na chu** mam kupować pełną wersje jak prawie w demo wszystko jest prucz map i tam paru broni . Ja bym odjoł helikopter, odrzutowiec, jeep i inne pierdułki . Bo z tego co widze to w demo jest pełno serwerów
|
|
Powrót do góry |
|
 |
raz3r ~user

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 12:11 |
|
|
"Żryj ołów Stroggu!"
Może masz i racje ale na demie to chyba w CB itd nie pogra taki ziom więc i tak chyba będzie skłonny kupić pełną wersję
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|