Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
K!ll!ng_Joke $Redaktor

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 15:45 |
|
|
Witam, jako ze brak wam profesjonalizmu w portalu, a ja sie nie uwazam za jakiegokolwiek pisarza, czy też wielkiego znawce sceny, pozostawiam was na tym placu boju. Nie bede jakis czas zasmiecac was tu jakimis newsami.. Nie mam zamiaru rowniez pisac w towarzystwie takich wspanialych ludzi jak $jason.paury, ktory pieknie rozdaje warny i usowa wypowiedzi ludzi z forum
Pozostaję na ten moment w zawieszeniu jako newsman. Przemysle sprawe i za jakiś czas zdecyduje czy warto tu dalej pisac.
CU in game - K!ll!ng-Joke - zwykły gracz
Ostatnio zmieniony przez K!ll!ng_Joke dnia Pon Sty 21, 2008 20:10, w całości zmieniany 5 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
J0hny ~banned
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 16:04 |
|
|
Killing, najlepszy eng ? to chyba przesada
|
|
Powrót do góry |
|
 |
_Amigo ~user

Dołączył: 29 Paź 2007 Skąd: Gniezno Klan: kapoks Ostrzeżenia: 4
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 16:11 |
|
|
trzeba glosowac za kazdym razem na wszystkich, czy mozna dawac glosy pojedynczo?
|
 |
K!ll!ng_Joke $Redaktor

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 16:19 |
|
|
Mam nadzieje, ze w koncu profesjonalisci zajma sie pisaniem newsow i bedziecie w koncu zadowoleni
|
 |
Xavier ~user
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 19:31 |
|
|
ej no co Wy - bierzecie przykład z lekarzy górników i nauczycieli i tez strajkujecie ?
Można was gdzieś znaleźć z Johnym poza grą ?
|
 |
K!ll!ng_Joke $Redaktor

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 19:35 |
|
|
Xavier napisał: |
ej no co Wy - bierzecie przykład z lekarzy górników i nauczycieli i tez strajkujecie ?
Można was gdzieś znaleźć z Johnym poza grą ? |
jedynie mozna nas znalezc na IRCu #C4.clan lub #Team-Poland
|
 |
varfare ~user

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 19:46 |
|
|
no to zostaje Agent i ja z tym, że ja już nie mam motywacji do pisania newsów, czasami coś naskrobie...
|
 |
jason.paury ~user

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 00:28 |
|
|
K!ll!ng_Joke napisał: |
Nie mam zamiaru rowniez pisac w towarzystwie takich wspanialych ludzi jak $jason.paury, ktory pieknie rozdaje warny i usowa wypowiedzi ludzi z forum |
:foch:
A teraz do rzeczy...
Po pierwsze - usuwa, a nie "usówa".
Po drugie - ile razy można powtarzać, że "$" to nie część nicka tylko symbol redaktora?
Po trzecie - to nie wiem co ten symbol tam jeszcze robi, skoro na początku stycznia zrezygnowałem, a tym samym nie rozumiem w ogóle po co ty to piszesz - nie jestem redaktorem więc powód :focha: był zupełnie nie na miejscu.
Po czwarte - nigdy nie dałem warna na forum (niezłych masz informatorów).
Po piąte - nie ja usuwałem wypowiedzi z forum, bo wiedziałem gdzie jest moje miejsce i że od tego typu spraw są admini.
Po szóste - zamykałem tematy, które powtarzały się po raz n-ty - masz z tym jakiś problem, to napisz do Kasi, bo skoro ja nie jestem rozmówcą na Twoim poziomie, to może ona spełni Twoje wymagania.
I wreszcie po siódme - jeżeli nie potrafisz znieść tego, że ktoś podsumował twoje komentarze jako durne, to pisz z głową - nie z jajami, albo nie pisz w ogóle.
To tyle Panie "z wielkimi osiągnięciami".
Powrót do góry |
|
 |
^agenT-dono @Administrator

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 02:23 |
|
|
dajcie już spokój ;p zamykam temat.
|
 |
|