lo0n

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Klany -> Szukam klanu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lo0n
~user

Wysłany: Nie Sty 20, 2008 01:43 Odpowiedz z cytatem

Siema. Znudzony trochę grą na ffa stwierdziłem, że pograłbym w jakimś klanie aby trochę się wyćwiczyć tudzież zmierzyć z innymi klanami Tutaj trochę info o mnie:
Lat: Rocznik '89 czyli w tym roku 19
Miasto: Bielsko-Biała
Kiedy mogę grać: hmm praktycznie zawsze gdy nie jestem w szkole, w tygodniu tak do 1 myślę, a w weekend'y nocki.
Przeszłość: Ogólnie zaczynałem od cs'a w kafei (ach to były czasy) później przeniosłem się na mmo (lineage 2, ponad 2 lata) często pogrywałem w ET na ffa, bez klanu. Czasami z klanem z l2 w UT lub inne syfy. Dużo w DotA ale też bez klanu.
Nie wiem co tutaj mogę jeszcze wrzucić. Najlepiej gra mi się medem (ale strogg revive imo za długi )Z accuracy może nie jest najlepiej ale myślę, że powoli się poprawiam. Używam TS/Vent na co dzień czyli zero problemu z komunikacją. W grze wyciągam niestety tylko 30-60 fps ale nie przeszkadza mi to jakoś mocno bo nigdy nie miałem więcej ;P Gram na plastelinie więc więcej na bank nie wyciągnę. Łącze 1,5 mbit/s w obie strony więc pingi są ok. Jestem zainteresowany wspólnymi treningami itp. Nie muszę być w 1 składzie jeśli nie jestem na tyle dobry. Chodzi raczej o wspólną zabawę i poprawienie skilla Na lany i terefere mogę spokojnie jechać. To tyle, jeśli ktoś jest zainteresowany to pisać na:
GG-2107725
xFire-lo0n89
[email protected]
Albo tutaj
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Klany -> Szukam klanu
Strona 1 z 1

Skocz do: