zakup QW
Idź do strony «  1, 2, 3 ... 16, 17, 18

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cypiate
~user

Wysłany: Wczoraj o 01:28 Odpowiedz z cytatem

Rozwinie sie jeszcze rozwinie widze ze SD nie traci czasu na marne i wyda nowe demko i inne bajery http://community.enemyterritor(...)q=node/218
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
raz3r
~user

Wysłany: Wczoraj o 10:44 Odpowiedz z cytatem

No tak też to wczoraj przeczytałem. Wydanie nowej wersji demka może przyczynić się do dużej ilości zakupu FULL
~user

Wysłany: Wczoraj o 20:45 Odpowiedz z cytatem

To teraz już wiem czemu mi multi nie działa.
Ale w każdym razie pełniak juz do mnie idzie, więc mam nadzieję, że patch będzie na serwerach równo z listonoszem w drzwiach.

Cytat:
Mam do sprzedania angielska wersje qw za łączny koszt 100zł (85zł +15 za przesyłke).Wysyłam za pobraniem.

Moje gg :4001214

Trochę drogo, bo za niewiele mniej można dostać kolekcjonerkę w folii (już z wysyłką).
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Ogólnie o ET:QW Idź do strony «  1, 2, 3 ... 16, 17, 18
Strona 18 z 18

Skocz do: