Mnie nie bedzie do nowego roku, wiec to lekkie przesuniecie mnnie nie zalamuje Przy okazji zycze wesolych swiat i sukcesow w QW. Nie zapominajcie jednak o real live Ja nie tkne gry do konca swiat
CODa mam i nawet nie mysle go odpalac.. taka rozgrywka mnie nie interesuje.. Wpuscic jeszcze zolwia i wyprzedzi na tych mapach biegajacych zolnierzy.. Zreszta to w duzej mierze byli gracze CSa przeszli na cod.. Ktos kto pykal w ET badz BFa raczej nie bedzie w siodmym niebie grajac w COD. Jestem optymista i wierze, ze juz po swietach troche graczy wiecej sie pojawi (prezenty swiateczne nie raz pozwalaja odpalic gre).
Oj zdziwilbys sie (to bylo odnosnie ludzi z bfa) Ja wywodze sie ze sceny BFa i sam sie dziwie ze tyle ludzi z tej sceny zainteresowalo sie ta gra, istne obleznie. Dla mnie jako bfowca mapki w codzie to akwaria a system walki zbyt podobny do csa, wiec naprawde nie rozumiem czemu tyle ludzi ktorzy grali w bfa mogli sie zainteresowac tym czyms zwanym CODem 4