Gra się zawiesza...

Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
~user

Klan: enigma

Wysłany: Wczoraj o 10:20 Odpowiedz z cytatem

Mam mały ale irytujący problem... Gdy niechcący nacisnę jednocześnie Ctrl+Shift gra staje w miejscu i nie jestem w stanie zrobić niczego z wyjątkiem magicznej kombinacji Ctrl+Alt+Delete w czym tkwi problem ???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
_KaszpiR_
$Redaktor

Wysłany: Wczoraj o 10:53 Odpowiedz z cytatem

hmm ja mam czasem takie sciny ze gra mi sie zamraża na 20s ale np w tle aplikacje działają jak winam, irc itd, i potem to wszystko sie odmraza i leci dalej bez problemu - chyba troche a bardo podkrecilem kompa

ciekawe, moze masz jakies bindy na tych klawiszach...
~user

Wysłany: Wczoraj o 12:46 Odpowiedz z cytatem

Niczego tam nie bindowałem .... A mam tak od początku jak tylko zainstalowałem grę tylko dopiero teraz wiem z skąd sie to bierze... i w windows'sie tez wszystko chodzi tylko gra sie wiesza....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
_Amigo
~user

Klan: www.1Shot.pl

Wysłany: Wczoraj o 13:56 Odpowiedz z cytatem

może masz włączone to, że jak np. kilka razy w krótkim odstępie czasu naciśniesz shift lub ctrl to włączają się "klawisze stałe" (czy coś takiego) w windzie?
~user

Wysłany: Wczoraj o 18:19 Odpowiedz z cytatem

Wiem o co ci chodzi Amigo ale nie mam to wyłaczone
Powrót do góry
_Amigo
~user

Klan: www.1Shot.pl

Wysłany: Wczoraj o 18:34 Odpowiedz z cytatem

jak nie to to nie wiem co niech inni Tobie odpowiedzą
~user

Wysłany: Dzisiaj o 09:29 Odpowiedz z cytatem

Widze że nikt za bardzo nie wie w czym tkwi problem a moze zna ktoś spoób jak sprawdzic czy windowsie mam cos ustawione na tę kombinację Ctrl+Shift
Powrót do góry
aluu
~user

Wysłany: Dzisiaj o 09:39 Odpowiedz z cytatem

Nie masz przypdakiem karty graficznej ATi ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
~user

Wysłany: Dzisiaj o 16:39 Odpowiedz z cytatem

Nie GeForce 8800GTs 320Mb
Powrót do góry
Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.   Uzytkownik nie będzie mógł pisac nowych tematów, odpowiadać w już istniejšcych oraz edytować swoich starych postów. Użytkownik ten będzie mógł tylko przeglšdac forum, oraz pisać prywatne wiadomości.    Strona Główna -> Forum -> Problemy
Strona 1 z 1

Skocz do: